Ogólnie lubię zarówno te bardzo napakowane jak i tylko „fit”. Ważne aby były w miarę ładne i kobiece. Nie lubię tych przesterydziałych 😕
Niestety jest tak w większości miejsc. Ja żyję w dużym mieście i nawet tutaj ciężko znaleźć umięśnione dziewczyny. Jednak w naszym pięknym kraju ta zaściankowość ciagle występuje 😕> Ale ta, generalnie to mamy przejebane. W zaściankowej Polsce kobieta ma być drobna, delikatna i ważyć góra 40kg. Widać różnicę w podejściu i mentalnosci jak ktoś siedzi sporo na ig i czyta wpisy naszych ulubienic. Na Zachodzie i Południu jest jednak większa frywola. U nas nawet jak kobieta zdecyduje się na siłownię, czy zawody to trenuje głównie dół. No i generalnie nawet jak się spotka jakąś wyższą, bardziej umięśnioną to jakoś tak dziwnie spytać, czy napnie mięśnie, czy lubi dominację etc. Może to tylko moje odczucia i wcale tak nie jest w całym kraju, tylko takie jest moje otoczenie. Aczkolwiek widziałem kiedyś wpis "jednego z nas" na anonimowych wyznaniach no i nie przyjęli go zbyt ciepło.
Chyba nie wyszła Ci funkcja cytatu, musisz pisać od kolejnego akapitu xd
DeviantArt to moje drugie ulubione miejsce po GWM, ale te grupki to ciężko tam znaleźć jak mam być szczery
Fajnie, że tyle nas tutaj! Ktoś ma słabość do siły generalnie? U mnie im większa czy też bardziej abstrakcyjna tym lepiej, niestety też lubię brutalność 😅
Drodzy Panowie (i Panie, jeśli tutaj są)!
Co powiecie na utworzenie na forum wątku dedykowanego polskim dziewczynom? Może warto byłoby zebrać w jednym miejscu wszystkie nasze "perełki", abyśmy mogli powzdychać i pozachwycać się pięknem dziewczyn z naszego podwórka? 😉
Jak uważacie?
Można, ja jestem ZA!
Macie jakies osobiste doswiadczenia w tym temacie? Ale to fakt ze chyba coraz wiecej mamy cwiczacych kobiet. Ostatnio w jednym ze sklepow typy Action spotkalem dosyc mocno umiesniona laske to az oniemialem z wrazenia...ubrana byla w szpilki i dzinsowa mini. Nogi miala mocno wyrzezbione i opalone. Achhh...niestety gory niewidzialem bo miala kurte na sobie ;(((
Niestety umięśnione laski to mój mały sekret w związku. Kocham moją, ale chyba nie do końca by zrozumiała moje… zainteresowania 😄
Moja była była wkręcona w fitness więc lubiliśmy sobie gadać czy oglądać takie panie I panów, fajnie było się dzielić tym
Niestety jest tak w większości miejsc. Ja żyję w dużym mieście i nawet tutaj ciężko znaleźć umięśnione dziewczyny. Jednak w naszym pięknym kraju ta zaściankowość ciagle występuje 😕> Ale ta, generalnie to mamy przejebane. W zaściankowej Polsce kobieta ma być drobna, delikatna i ważyć góra 40kg. Widać różnicę w podejściu i mentalnosci jak ktoś siedzi sporo na ig i czyta wpisy naszych ulubienic. Na Zachodzie i Południu jest jednak większa frywola. U nas nawet jak kobieta zdecyduje się na siłownię, czy zawody to trenuje głównie dół. No i generalnie nawet jak się spotka jakąś wyższą, bardziej umięśnioną to jakoś tak dziwnie spytać, czy napnie mięśnie, czy lubi dominację etc. Może to tylko moje odczucia i wcale tak nie jest w całym kraju, tylko takie jest moje otoczenie. Aczkolwiek widziałem kiedyś wpis "jednego z nas" na anonimowych wyznaniach no i nie przyjęli go zbyt ciepło.