למה? באופן אישי המשיכה הזאת היא רק בגדר פטיש ןפנטזיה, אני נמשך גם לנשים "רגילות"
אני לא חושב שזה יעזור לך במשהו זו סתם המצאה ומעבר לזה אני חושב שאם שהמשיכה שלך היא נטו בנשים שריריות ואין לך כלל משיכה לנשים שאינן שריריות זה לא אומר שמשהו לא תקין אצלך אולי תנסה למצוא בחורה שרירית שתצליח לפתח איתה זוגיות במקום לחפש אלטרנטיביות של איך לשנות את החשיבה שלך והמשיכה שלך לנשים כי אני לא חושב שתצליח כי נולדת מי שאתה ואתה נמשך למה שאתה נמשך 🙂
.טיפולי המרה, בימינו, הם טיפולים שלכאורה נועדו לשנות נטייה מינית הומוסקסואלית, להטרוסקסואלית בניגוד לדעה רווחת בקרב בורים באוכלוסייה הכללית, משיכה לנשים שריריות לא הופכת אותנו להומוסקסואלים. למרות שאני מודה שאני מבין את הדעה הזו, לאור עלייה במספרן של הנשים שהחלו לאבד את הנשיות עם כל הזרקה. .אם תמצא מישהי שרירית מספיק לטעמך, ותפתח איתה קשר, זה יהיה ואוו, ותשמש השראה לשאר, חח
בכלל לא עושה לך את זה בחורה שהיא לא שרירית? בסוף מה עושה לך את זה בבחורה שרירית, נטו להסתכל על השרירים שלה? אתה יכול להמציא לעצמך שבנות שלא באמת חזקות, אפילו כאלה סתם עם ריבועים או רגליים גדולות, שיש המון כאלה בישראל
וואו איזה כיף שפתחתם את הפורום הזה באמת חשבתי שאני מוזר שאני נמשך לשרירים אצל בנות, אני מאוד מתבייש בזה ואף אחד לא יודע את זה עליי אז תודה ואני שמח לשמוע שיש פה עוד, לצערי לא ממש יצא לי לראות ובטח שלא לדבר עם אחת כזו וזה מבאס בטירוף כי גם באיזור שלי אין בכלל
ושאלה להתייעצות - אני עכשיו עובר לעבוד כמציל בבריכה ולהיות באילת בכמה חודשים הקרובים ואני מאמין שאראה כמה כאלו(או לפחות בנות עם קוביות שלזה אני ממש נמשך) אז אשמח לעצות מכם איך להתחיל עם אראה מישהי כזאת?, זה לא יהיה קצת מוזר או מטריד להחמיא לה על השרירים? אני באמת לא יודע ואשמח לעזרה מכם אם יש לכם רעיון
נראה לי שאם יצא לך לפגוש אחת כזו אם תחמיא לה על השרירים שלה היא תעריך את זה כי בדרך כלל גברים חושבים שבחורה עם שרירים זה מראה גברי (לא בריר לי איך ) אז אם תבוא ותחמיא לה על זה אז רוב הסיכויים שהיא תעריך אתזה כי היא להגיע ולהראות שרירית זה עבודה קשה
מה נגיד סתם לשאול אותה כזה אם היא מתאמנת ואז להחמיא לה על הגוף? הייתה לי אתמול איזה מישהי שרואים שיש לה גוף שרירי קצת ורציתי לשאול אם יצא לה להתאמן בחדכ במכון או משהו ואז לזרום משם אבל לא יצא לי עיתוי טוב לזה(וגם כי היא הייתה עם הבת והבעל שלה פה בחופשה...)
ישראלי נוסף פה, בערך המשתמש המאה שאני פותח פה בשנתיים האחרונות חחחח. שמעו אין באמת הרבה נשים בארץ שמתאמנות בזה אבל אל מחפשים טוב באינסטגרם אפשר למצוא דווקא כמה ממש בסדר. ואני מאוד מבין אותכם בנושא בת זוג. אני אישית בקשר עם מישהי ממש לא שרירית אבל אני אוהב אותה בלי סוף והיא מכירה את הפטיש ומתאמנת (סתם כי היא אוהבת, בלי קשר לפטיש) . אני חושב שאם זה מה שאתה אוהב תנסה ללכת על זה אבל אם מישהי תבוא ותכבוש אותך אל תמנע מעצמך בגלל שהיא לא שרירית
כן, הפטיש כמובן מרגש יותר, מרגיש יותר "טאבו" ומיוחד אבל נמשך לנשים "רגילות" גם. לא בדיוק אוהב לקרוא לזה ככה כי גם הנשים השריריות הן רגילות אבל אני מבין אותך.
אתה נמשך רק לקיצון? הרי בנות עם שרירים סבירים יש יחסית הרבה בזכות הטיקטוק והאינסטגרם וכל זה
נראה לי הכבדות לא רוצות לעלות בכוונה. אין תמריץ כספי, ואין הערכה מרוב הקהל, שלא מוכן להודות שהן יכולות להיראות סקסיות