Log in | Register
Forum > Foreign Languages / Subcommunities > Thread

יש כאן ישראלים?

Apr 22, 2023 - permalink

נראה לי הכבדות לא רוצות לעלות בכוונה. אין תמריץ כספי, ואין הערכה מרוב הקהל, שלא מוכן להודות שהן יכולות להיראות סקסיות

Apr 27, 2023 - permalink

מישהו חשב פעם על טיפולי המרה?

[deleted]
Apr 28, 2023 - permalink

למה? באופן אישי המשיכה הזאת היא רק בגדר פטיש ןפנטזיה, אני נמשך גם לנשים "רגילות"

Apr 28, 2023 - permalink

הבנתי , אני באופן אישי נמשך רק לנשים שריריות דבר ששיבש לי את החיים . אם זה היה עובד הייתי הולך על זה מזמן

Apr 29, 2023 - permalink

איך יעזרו לך טיפולי המרה?

Apr 29, 2023 - permalink

זה אמור לגרום לך להפסיק להמשך לבודיבילדריות או לפחות להתחיל להמשך לנשים רגילות - אין לי מושג מה ממש עומד מאחורי המושג הזה שנקרא ' טיפולי המרה' בגלל זה לא חשבתי שזה יזיק אם אשאל בפורום הזה דבר כזה🙂

Apr 29, 2023 - permalink

אני לא חושב שזה יעזור לך במשהו זו סתם המצאה ומעבר לזה אני חושב שאם שהמשיכה שלך היא נטו בנשים שריריות ואין לך כלל משיכה לנשים שאינן שריריות זה לא אומר שמשהו לא תקין אצלך אולי תנסה למצוא בחורה שרירית שתצליח לפתח איתה זוגיות במקום לחפש אלטרנטיביות של איך לשנות את החשיבה שלך והמשיכה שלך לנשים כי אני לא חושב שתצליח כי נולדת מי שאתה ואתה נמשך למה שאתה נמשך 🙂

Apr 29, 2023 - edited Jul 11, 2023 - permalink

.טיפולי המרה, בימינו, הם טיפולים שלכאורה נועדו לשנות נטייה מינית הומוסקסואלית, להטרוסקסואלית בניגוד לדעה רווחת בקרב בורים באוכלוסייה הכללית, משיכה לנשים שריריות לא הופכת אותנו להומוסקסואלים. למרות שאני מודה שאני מבין את הדעה הזו, לאור עלייה במספרן של הנשים שהחלו לאבד את הנשיות עם כל הזרקה. .אם תמצא מישהי שרירית מספיק לטעמך, ותפתח איתה קשר, זה יהיה ואוו, ותשמש השראה לשאר, חח

Apr 30, 2023 - permalink
Deleted by popov2022
Apr 30, 2023 - permalink

So you live in heaven lol

Do you have any israeli background?

Apr 30, 2023 - permalink

הומואים אנחנו לא , אבל ממש ממש לא!!

טיפולי המרה כמובן שייגרמו להפסיק להימשך לנשים שריריות וככה להתחיל לחיות חיים כמו בן אדם נורמלי , למה הפטיש הזה נכות לכל דבר , הגיהנום האמיתי.

למצוא מישהי שרירית... הלוואי ... קודם כל בכלל לראות אישה שרירית בחיים האמיתיים ולא מאחורי מסך..

Apr 30, 2023 - permalink
Deleted by popov2022
[deleted]
May 01, 2023 - permalink

בכלל לא עושה לך את זה בחורה שהיא לא שרירית? בסוף מה עושה לך את זה בבחורה שרירית, נטו להסתכל על השרירים שלה? אתה יכול להמציא לעצמך שבנות שלא באמת חזקות, אפילו כאלה סתם עם ריבועים או רגליים גדולות, שיש המון כאלה בישראל

May 02, 2023 - permalink

לא , לא עושה לי את זה בכלל בחורה שהיא לא שרירית אני נמשך לאסתטיקה. Vascular ומעלה אם הייתי במצב שהיה המון כאלה פה מזמן לא הייתי רווק זה פשוט חרא

May 03, 2023 - permalink

פופוב איך מהגרים לקנדה?

May 25, 2023 - permalink

וואו איזה כיף שפתחתם את הפורום הזה באמת חשבתי שאני מוזר שאני נמשך לשרירים אצל בנות, אני מאוד מתבייש בזה ואף אחד לא יודע את זה עליי אז תודה ואני שמח לשמוע שיש פה עוד, לצערי לא ממש יצא לי לראות ובטח שלא לדבר עם אחת כזו וזה מבאס בטירוף כי גם באיזור שלי אין בכלל

May 25, 2023 - permalink

ושאלה להתייעצות - אני עכשיו עובר לעבוד כמציל בבריכה ולהיות באילת בכמה חודשים הקרובים ואני מאמין שאראה כמה כאלו(או לפחות בנות עם קוביות שלזה אני ממש נמשך) אז אשמח לעצות מכם איך להתחיל עם אראה מישהי כזאת?, זה לא יהיה קצת מוזר או מטריד להחמיא לה על השרירים? אני באמת לא יודע ואשמח לעזרה מכם אם יש לכם רעיון

May 26, 2023 - permalink

נראה לי שאם יצא לך לפגוש אחת כזו אם תחמיא לה על השרירים שלה היא תעריך את זה כי בדרך כלל גברים חושבים שבחורה עם שרירים זה מראה גברי (לא בריר לי איך ) אז אם תבוא ותחמיא לה על זה אז רוב הסיכויים שהיא תעריך אתזה כי היא להגיע ולהראות שרירית זה עבודה קשה

May 26, 2023 - permalink

חג שמח וברוך הבא! מי ייתן ותפגוש שם אלף בנות כאלו ואל תשכח לעדכן👍

עדכון ממני : יום לפני ערב חג ראיתי אחת כזאת בסופרמרקט כמה חבל שלא יצא לי להגיד כלום🤦‍♂️*

May 26, 2023 - permalink

נראה לי שאם יצא לך לפגוש אחת כזו אם תחמיא לה על השרירים שלה היא תעריך את זה כי בדרך כלל גברים חושבים שבחורה עם שרירים זה מראה גברי (לא בריר לי איך ) אז אם תבוא ותחמיא לה על זה אז רוב הסיכויים שהיא תעריך אתזה כי היא להגיע ולהראות שרירית זה עבודה קשה

מה נגיד סתם לשאול אותה כזה אם היא מתאמנת ואז להחמיא לה על הגוף? הייתה לי אתמול איזה מישהי שרואים שיש לה גוף שרירי קצת ורציתי לשאול אם יצא לה להתאמן בחדכ במכון או משהו ואז לזרום משם אבל לא יצא לי עיתוי טוב לזה(וגם כי היא הייתה עם הבת והבעל שלה פה בחופשה...)

[deleted]
May 28, 2023 - permalink

ישראלי נוסף פה, בערך המשתמש המאה שאני פותח פה בשנתיים האחרונות חחחח. שמעו אין באמת הרבה נשים בארץ שמתאמנות בזה אבל אל מחפשים טוב באינסטגרם אפשר למצוא דווקא כמה ממש בסדר. ואני מאוד מבין אותכם בנושא בת זוג. אני אישית בקשר עם מישהי ממש לא שרירית אבל אני אוהב אותה בלי סוף והיא מכירה את הפטיש ומתאמנת (סתם כי היא אוהבת, בלי קשר לפטיש) . אני חושב שאם זה מה שאתה אוהב תנסה ללכת על זה אבל אם מישהי תבוא ותכבוש אותך אל תמנע מעצמך בגלל שהיא לא שרירית

May 31, 2023 - permalink

אתה נמשך לנשים רגילות גם?

[deleted]
May 31, 2023 - permalink

כן, הפטיש כמובן מרגש יותר, מרגיש יותר "טאבו" ומיוחד אבל נמשך לנשים "רגילות" גם. לא בדיוק אוהב לקרוא לזה ככה כי גם הנשים השריריות הן רגילות אבל אני מבין אותך.

May 31, 2023 - permalink

זה בז'רגון של המפתחי גוף 'בנאדם רגיל' אחד שלא מתאמן / לא שרירי נראה לי שאני האדם היחיד בעולם שנמשך רק לנשים שריריות

[deleted]
May 31, 2023 - permalink

אתה נמשך רק לקיצון? הרי בנות עם שרירים סבירים יש יחסית הרבה בזכות הטיקטוק והאינסטגרם וכל זה

« first < prev Page 4 of 7 next > last »